Selamat Datang!

Suka buat muzik tapi tiada platform untuk anda dan muzik anda dihargai?

Bunkmusic.com boleh bantu anda bina personal branding sebagai Artis serta menyediakan platform jualan muzik yang mudah untuk semua.

Apa kata bakat-bakat kita!

"Harap lebih banyak beat untuk rapper macam aku dijual kat sini. Biar pecah tenggorok, jangan mabuk tiruk!!"
Rated 4 out of 5
Hip Doc Hip September 12, 2022
"Saya guna muzik yang dijual kat sini untuk create koleksi nyanyian saya sendiri. Guna app Bandlab percuma aje untuk rakam semua. Memang osemlah karya muzik abam-abam kat sini.."
Rated 4.5 out of 5
Munirah September 12, 2022
"Back track gitar akustik memang terbaik. Sekarang saya dah boleh busking sorang-sorang walaupun saya cuma menyanyi dan main tamborin. Lain feel dia berbanding kalau saya pakai minus-one karaoke. Keren banget!!
Rated 5 out of 5
Din Kacak September 12, 2022
“Saya tak pandai main apa-apa alat muzik. Tapi saya minat cipta lagu. Jadi saya pilih muzik kosong yang sesuai dengan gaya penciptaan saya untuk asah bakat saya dalam bidang ni. Seronok sangat. Terima kasih!"
Rated 4 out of 5
Aisyah April 7, 2021
0

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart